Voor vaders met of zonder baard bij Carla’s weten ze daarmee wel raad

Vaderdag 2020 alles is anders dan anders, maar 1 ding is hetzelfde gebleven zonder 1.50m afstand en dat is het scheren van de baard van alle vaders.

Tuurlijk kan het gemakkelijk droog scheren, maar veel mannen vinden het fijner om lekker te “soppen” en nat te scheren. Dan heeft Carla’s Geuren en kleuren voor deze vaderdag een leuk cadeau en dat is een pot heerlijke scheercrème verkrijgbaar in 3 verschillende geuren , met daar bij een GRATIS scheerkwast.

En wil je je baard toch behouden dan hebben ze daarvoor biershampoo en een heerlijke baardolie.

Natuurlijk ook een frisse douchegel of een heerlijke handgel, en dat is heerlijk voor uw handen want in deze tijd met al dat ontsmetten met alcohol is dit wel nodig. Dit alles van het bekende merk “Umami”

Zijn de baarden en de handen nu goed verzorgd , dan nog even een heerlijk geurtje uit het grote assortiment voor de vaders voor betaalbare prijzen.

Staat u nu met de handen in het haar omdat de keuze zo reuze ( moeilijk) is, geen probleem, dan kunt u nog gaan voor de cadeaubon met een proef flesje en kan vader het zelf uitzoeken.

Oja vergeet u niet uw stempelkaart mee te nemen want bij een volle kaart krijgt u een flesje parfum van 30 ml naar keuze gratis !

Tot ziens bij Carla’s Geuren & Kleuren !

273total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.