Open huis en Vaderdag bij Family Wellness in Genemuiden

Heel veel weken geleden zou Family Wellness aan de Langestraat in Genemuiden haar deuren openen. Maar na een kleine 5 dagen open moesten de deuren weer worden gesloten van hogerhand.

Maar vandaag 13 juni mogen ze toch echt weer open en daar is eigenaresse Agnes Dillen maar wat blij mee ! Daarom open huis van 10.00 uur tot 17.00 uur om iedereen de kans nu te geven kennis te maken met deze mooie aanwinst in Genemuiden. Trots hangen er zes diploma’s aan de muur, maar eigenlijk horen er acht te hangen maar die moeten nog gehaald worden in België dus dat kon helaas nog niet.

De belangstelling was groot want het werd meteen al gezellig druk in de mooie sfeervolle zaak. Een feestelijke aanblik ook buiten en Bloemijn had een prachtige slinger opgehangen buiten in de straat. En ook JR Schoemode deed mee in de feestelijk heden ( hierover een aparte reportage)

Niet alleen voor de allerkleinsten kun je daar terecht maar ook voor een heerlijke massage. En ga je vandaag die inplannen dan maak je kans op een leuke prijs. Dat is een chocolade scheepsschroef van d’Olde Stempel , een complete autowasbeurt voor zowel binnen als buiten de auto bij Bernard Keppel Car Cleaning een waardebon van 25 euro van Fenny Jo lingerie of een 3 liter fles PS wijn van Vino.

Vandaag zaterdag aan het einde van de middag worden de winnaars bekend gemaakt en heeft u meteen een leuk cadeau voor Vaderdag.

En als leuke extra ontvangt iedere klant die een sessie boekt op deze open dag een product van Naif !

Dus wees welkom en Agnes hoopt u graag te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje aan de Langestraat 13a in Genemuiden telefoon 06 – 52196779

648total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.