Laat vader lekker “emmeren” bij Autopoetsbedrijf Theo

Bijna vaderdag en daarvoor heeft Autopoetsbedrijf Theo een gouden tip: geen ge-emmer geef vader ( of opa) gewoon een “emmer” . En Theo weet waar hij over praat, want hij zit dit jaar al 25 jaar in Genemuiden en is bekend in de wijde omgeving met een zeer grote klantenkring.

Je hoort nogal eens dat de liefde voor “moeder de vrouw ” wel op de eerste plaats komt maar meteen daarna dan toch wel de auto . Misschien wel eens omgekeerd ,maar daar gaan we het niet over hebben. En op de auto zijn heel veel mannen toch ook erg zuinig en wordt hij met liefde iedere week gewassen en gepoetst.

Daarom hebben ze bij Autopoetsbedrijf Theo het ideale vaderdag kado voor u. Papa’s poets emmer of papa’s autowas emmer of zelfs opa’s autowas emmer. Gevuld met shampoo en spons . Natuurlijk kunt u de emmer zelf aanvullen naar wens en daar zal vader zeer zeker blij mee zijn.

Dat zelf aanvullen kan uit het grote assortiment artikelen wat in de gezellige shop te verkrijgen is. Zoals o.a. Brilliant wash -perfect polish – wheel cleaner -super romp-bodemreiniger – poetsdoeken- borstels- ivm met corona ook Alco Cid A voor het reinigen van de binnenkant van uw auto. En geen parfum maar carfum in verschillende geuren, waardoor het binnen heerlijk aangenaam gaat ruiken.

In de wascabines is het zeker op zaterdag altijd erg druk en gezellig, de auto’s worden uitgezogen de matten geklopt en zo nodig de banden opgepompt. Er wordt gewassen , gesopt en gepoetst met jawel lekker een emmer warm water als je dat prettig vind, want de muntautomaat is zeer uitgebreid.

En natuurlijk wordt er veel gepraat meteen ,en dat gaat toch vaak over het assortiment wat er allemaal te koop is in de shop. Want waar je van houd ga je met liefde mee om dus ook met je auto en dan kies je natuurlijk het beste product hier voor. Mocht je niet weten wat je moet kiezen dan geeft Theo je onder het genot van een bakje koffie graag advies hierover.

Mocht u nou denken nou laat vader het zelf maar uitzoeken wat hij wil hebben in de shop bij Theo dan kunt u natuurlijk heel handig een kadobon geven !

Maar eigenlijk is het heel simpel …. “geen ge-emmer, geef gewoon een emmer” ( let wel : op = op )

Welkom in de gezellig shop bij Autopoetsbedrijf Theo – Inslag 1 – telefoon 038 – 3858805 of 06 – 55165374

477total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.