Gemeente Zwartewaterland goed bezig

Een tijdje geleden ben ik op het fietspad vanaf de volkstuin richting garage Naberman lelijk ten val gekomen. Door het inhalen van een bromfiets kwam ik naast het fietspad terecht en het hoogte verschil van de betonblokken van het fietspad en de berm is zeker 10 cm. Gevolg je kon niet terug sturen en klapte dus op het beton.

Resultaat een zwaar gekneusde knie en veel blauwe plekken, maar volgens Dokter van Dijk had ik erg veel geluk gehad omdat er in het afgelopen half jaar al drie van zijn patiƫnten daar een gebroken knie hadden op gelopen.

Ik heb op aanraden een brief naar de Gemeente Zwartewaterland gedaan en heb bericht terug gehad dat ze het ongeval betreurde en dat er naar gekeken zou worden maar door corona en ziekte kon het wel even duren..

Toen ik vandaag toch maar weer het fietspad wilde proberen, zag ik tot mijn verbazing dat men was begonnen met zand te storten dus complimenten aan de gemeente dat er al aan gewerkt wordt en de berm dus naar ik aanneem gelijk wordt gemaakt met de beton blokken !

Total Page Visits: 328 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.