Gezinnen genoten op “Camping Tureluur”

Jarenlang gingen deze twee gezinnen samen op vakantie, maar dit jaar kon dat niet .. zorgen door ernstige ziekte’s in beide gezinnen was daarvan de oorzaak.

Maar daar werd een oplossing voor gevonden, want met een groot speelveld voor de deur aan de Tureluur/Reiger kwamen ze op het idee om toch dicht bij huis “even lekker weg” te zijn.

En aangezien ze daar een gezellig buurt hebben waar ook jaarlijks een bbq mee wordt gehouden was het plan snel rond via de buurt app, en gingen ze gewoon samen kamperen op “Camping Tureluur”

Tenten werden opgezet en stoelen aangesleept .. de vuurkorf aan en het was genieten. Vrijdag was er de hele dag een grote buikschuifbaan waar de kids zeker met dit prachtige weer enorm veel plezier in hadden. De verleiding was groot om de uitnodiging aan te nemen toen ik daar was, om ook even af te koelen maar heb het toch maar bij het fotograferen gelaten .

Er werden pannenkoeken gebakken en spelletjes gedaan en s avonds konden ze heerlijk lang buiten zitten. Zaterdag morgen een heerlijk ontbijt in de buitenlucht en dat was alweer de laatste dag. Iedereen kijkt terug op een paar onvergetelijke vakantiedagen die men toch graag samen wilde doorbrengen, en dat is goed gelukt!

De rommel wordt weer opgeruimd en de tenten ingepakt…. Na de vakantie wordt het veldje opnieuw ingezaaid door de gemeente, een afspraak die al stond.

Total Page Visits: 942 - Today Page Visits: 8

One thought on “Gezinnen genoten op “Camping Tureluur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.