Zestig deelnemers uit 11 landen naar Genemuiden

Volgende week is het zover.. dan is op 30 en 31 januari en 1 februari Genemuiden even het middelpunt van heel Nederland ! Op de manege van de Zwartewaterruiters is dan de FEI Internationale Para Dressage, een internationale dressuurwedstrijd voor mensen met een lichamelijke beperking.

Maar liefst 60 deelnemers uit 11 verschillende landen komen van maandagavond tot dinsdagavond met hun paarden aan. Evenals vorige keren zullen er weer grote tenten worden geplaats met boxen voor de ruim 60 paarden.

De deelnemers verblijven in hotels in de omgeving. Woensdag is de keuring van de paarden en donderdag , vrijdag en zaterdag zijn de wedstrijden een laatste kans om een ticket te bemachtigen voor de spelen in Tokyo !

De wedstrijddagen zijn waarschijnlijk van 9.00 uur tot ongeveer 19.00 uur en IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM om te komen kijken op deze spectaculaire en spannende dagen.

En zoals ook de vorige twee keren ben ik alle dagen ook daar te vinden want dat is toch echt wel mijn “dinggetje”.. nee ik slaap er nog net niet maar zal veel foto’s plaatsen natuurlijk !

366total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.