Iedereen terug naar eigen land..

Vandaag was het onder en na de wedstrijden buiten de manege weer een enorme drukte want de terug reis ging beginnen en dat betekende enorme sjouwen.

En dat was in het begin van de week ook maar toen kwam iedereen achter elkaar binnen druppelen maar nu wilde iedereen tegelijke weg ongeveer ! Dus dat betekende een race van ontzettend veel spullen als je dat zo zag zou je denken dat er geen paard meer bij in kon.

Bij het varkensgat zag ik een camera staan en even tussen de struiken doorgekropen want was wel benieuwd natuurlijk.. en ja hoor de Japanners met hun mega apparatuur konden er niet genoeg van krijgen.. ze hebben de hele week hun team gevolgd met filmen super knap werk trouwens en nu hadden ze de winnaar van hun met stoel en al op het pad gezet en waren hem daar aan het filmen.. dus ik natuurlijk tussen de struiken weer een paar foto’s gemaakt.. het blijft leuk ook voor mij zelfs na een hele week daar rond lopen met mijn camera (tje)

Maar ook de vrijwilligers die alle dagen rondom de manege hadden geholpen staken ook nu de helpende hand toe want het was best zwaar en onhandig soms. Ook was het enorme blubber boel aan de kant waar de auto’s stonden geparkeerd en dat maakte het soms niet makkelijk met al die plassen. Maar eind goed al goed en na veel groeten over en weer en hier en daar een luid gehinnik als afscheid kon iedereen weer terug naar eigen land….

Geweldige dagen om op terug te kijken met natuurlijk geweldige topsporters die we ontzettend veel succes wensen straks in Tokyo!

Een top week want ook alle vrijwilligers wie dan ook.. ze hebben allemaal topsport geleverd deze dagen, wat een geweldig team zijn jullie samen COMPLIMENTEN !

977total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.