Pannekoekenfeest bij ‘t Kruispunt druk bezocht

Dinsdag van 12.00 u tot 14.00 u was het gratis pannekoeken eten bij Leger des Heils ‘t Kruispunt aan de Nieuwstraat 35.

Iedereen was welkom en daar was goed gehoor aan gegeven want het leek wel een restaurant daarbinnen. Alle stoelen waren bezet en het rook er ontzettend lekker. Onder “leiding” van Jenny werd er stevig door gebakken want dat moest ook wel met zo veel mensen.

Buren met kinderen en bekenden waren gekomen maar ook oma’s met kleinkinderen dus dat was smullen voor iedereen. Op de vraag aan Jenny hoe dit zo georganiseerd was was het simpele antwoord ” Gewoon omdat het vakantie is.. moet kunnen.. kijk nou hoe gezellig dit samen aan de pannekoeken”!

En inderdaad de sfeer was helemaal top.. vrolijke mensen die echt genoten van dit leuke initiatief. En Jenny kroop ook even achter de piano en liet gezellige melodieen horen.

Het hoeft geen duur restaurant te zijn want ook op deze manier was het ontzettend fijn !

Wie er ook van zijn pannekoeken zat te genieten was Roelof Jan..en dat kwam met hem natuurlijk even uit op het gesprek over de uitzending van Typisch Zwartewater waar hij gisteravond al in te zien was. En aangezien ik volgende week in beeld kom was ik wel heel benieuwd wat hij van de uitzending vond. We hebben namelijke niks gezien dus voor ons ook best spannend.

Hij wilde aan de opname meedoen vooral om zijn “eigen bedrijf” bekendheid te geven. Het maken van bedrijfs film en video’s dat is waar het hem om gaat. Daarnaast is zijn hobby zingen en daar heeft hij ook een videoclip voor opgenomen.

In het programma komt het eigenlijk omgekeerd naar voren , alsof hij een bekende zanger wil worden . “Mijn bedrijf daar gaat het me als eerste om en tot nu toe komt dat niet echt in beeld.. erg jammer” aldus Roelof Jan.

Maar oke we hebben nog een paar avonden te gaan met hem in het programma Typisch, en wie weet wordt de aandacht op zijn bedrijf gericht want daar gaat het hem tenslotte om.

Na dit gesprek ben ook ik maar aan de pannekoeken gegaan.. eind goed al goed.

582total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.