Kleine ruiters grote klasse

Woensdag waren in het hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters weer de jaarlijkse kabouter / Bixie wedstrijden. Overal kwamen de deelnemertjes vandaan en dat waren er rond de dertig die mee deden deze voorjaarsvacantie.

Er werd nog heel wat gevlochten of juist weer eruit gehaald wat gisteren was ingevlochten.. gepoetst en gekampt. Pony’s en ruiters alles zag er tip top uit en zo konden om 10.00 uur de eerste van start.

De Bixie wedstrijden zijn voor de leeftijd 4 tot 13 jaar en is altijd weer erg leuk om te zien. Al die gespannen gezichtjes laten zien hoe ze zich er voor in zetten . Er was ook vandaag weer dressuur vanaf 10.00 uur in de 2e bak, en springen vanaf 12.00 uur in de 3e bak.

Er werd gereden in de klasse AA de lichte klasse , de middenklasse A en de zwaarste klasse B1. En voor de jongste ruiters was er de begeleidingsproef omdat die nog niet zelfstandig kunnen sturen loopt/holt er iemand mee in de bak.

Rond 12.30 uur werden de eerste prijzen uitgereikt en deze zijn beschikbaar gesteld door de firma Fuite en De Kroon Ruitersport uit ‘s-Heerenbroek.

537total visits,1visits today

One thought on “Kleine ruiters grote klasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.