Een POST auto “hij is weer terug” in Genemuiden

Lubbertus Post uit Genemuiden (42) maakt van zijn droom werkelijkheid. Een eigen onderneming van in- en verkoop van jong gebruikte auto’s aan de Puttenstraat 25 te Genemuiden. De enthousiaste ondernemer raakt niet uitgepraat terwijl we even koffie drinken.

Toen hij 11 jaar was kwam hij met zijn vader bij autobedrijf Naberman aan het Havenplein, waar Jannes hem vroeg of hij niet wilde komen auto’s wassen op zaterdag. Zo gezegd zo gedaan. En tot 2000 daar een vaste baan.

Nu na 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s in het midden van het land, is het zover om in 2020 voor zichzelf te gaan beginnen. In die jaren heeft hij in de auto bisiness veel kennis en ervaring opgedaan en de kneepjes van het vak geleerd.

EENPOSTAUTO heeft een dubbele betekenis…. Vroeger hadden wij hier natuurlijk de POST auto.. tik je postauto in dan krijg je de oranje post auto’s uit Zwitserland te zien wat alles te maken heeft met vervoer. Die kleur heeft hij dan ook in zijn logo nu verwerkt samen met het groen van het A-label uit de autobranche. Hoe groen is mijn auto…

Nu als ondernemer na 20 jaar weer in Genemuiden.. dus EENPOSTAUTO daar heeft hij over nagedacht.

Nu staan er buiten op het terrein mooie “jonge auto’s” te glimmen in de zon.. Verschillende merken en kleuren maar wel juist die auto’s waarvan Lubbertus vind dat de juiste uitvoering bij het merk past, want hij vind het heel belangrijk dat de auto de “juiste” uitstraling heeft . En dat is ook wel te zien aan de keuze die hij heeft staan. Sportieve en stoere auto’s met beperkte kilometers.

In de voormalige werkplaats heeft ook een metamorfose plaatsgevonden en wordt binnenkort showroom , de kantine is gezellige geworden en met sfeerverlichting overal aan de wanden is alles tot een mooi geheel geworden.

Waarom een POST auto ? P = Prijs aantrekkelijk O = Opties en uitvoering belangrijk S = Service is vakmanschap T = Tuurlijk een tevreden klant.

Inmiddels is de zaak open aan de Puttenstraat 25 .

De website http://www.eenpostauto.nl/ is zo goed als klaar op een paar kleine aanpassingen na.

Desondanks bent u vanaf nu van harte welkom bij EENPOSTAUTO – Puttenstraat 25 Genemuiden telefoon: 038-3031875 of 06 – 82 53 50 41

2018total visits,5visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.