Heerlijke geuren trekken door Genemuiden

Veel mensen hebben het inmiddels in huis.. de bijzonder heerlijke geur van wasparfum van Carla’s Geuren & Kleuren. Wasparfum is een aparte geur toevoeging voor uw was. Voor iedere was een passende geur.

Het is een parfum in een mooi klein formaat flesje waar je ook een lage dosering van nodig hebt voor een heerlijk fris ruikende was. En dat niet alleen, want meteen trekt de geur door je hele huis en dat is echt heerlijk..( ja ik heb het ook uitgeprobeerd natuurlijk) U kunt als u wilt daarnaast uw neutrale wasverzachter gebruiken.

Er zijn veel verschillende geuren zodat iedereen naar eigen “geur” kan kiezen. Ook erg leuk om kado te geven ( of zelf te houden ) is de kadoset hiervan.

Inmiddels ook binnen speciaal voor alle sportkleding met active anti-geur moleculen.

En nog meer heerlijk geurend nieuws want ook voor de nare geurtjes op het toilet is ipv de grote spuitbus een leuk pafum flesje van Millefiori Milano. En 1 keer een druk op de verstuiver ( je doet er heel lang mee) en het hele toillet ruikt weer fris , en ook deze heerlijk parfum is in veel verschillende geuren te krijgen. Maar ook verkrijgbaar in een mooie kaars.

Dus u ziet het … nog beter u kunt het komen ruiken bij Carla’s Geuren & Kleuren aan de Prinses Irenestraat 2 in Genemuiden

353total visits,2visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.