Van d’olde Stempel maakt binnen blijven iets aangenamer.

Ja en moet of wil je dan toch binnen blijven, dan kun je misschien nog snel even naar van d’olde Stempel, want helaas zal de verveling misschien toeslaan en dan hebben ze daar leuke “kletspotten“. Allemaal verschillen leuke potten met kaartjes erin voor “even wat andere gesprekstof” wat tot leuke gesprekken en discussies kan leiden.

En wat te denken van de heerlijke verse Thee die ze in veel verschillende smaken verkopen, waarvan ik las dat het ook voor de gezondheid , zere keel en hoesten erg goed is. Nee niet hamsteren maar gewoon van ieder smaak wat meenemen, heerlijk en gezellig en dan zit je voorlopig goed.

Mocht u nou wel de deur uit mogen maar heeft u bijvoorbeeld familie of kennissen die dat niet mogen , ik denk hierbij aan de bewoners van De Meente, dan hebben ze hele leuke en lieve kadootjes die door de brievenbus passen. Die worden daar vast wel aangenomen zodat het personeel ze door de betreffende bus kan doen.. Maar natuurlijk ook buiten de Meente moeten mensen binnen blijven en zal iedereen blij zijn met een brievenbus kadootje !

Mocht dit alles u niet lukken dan kunt u ook bellen en bezorgen ze het graag voor u ! Telefoon 06 – 27329774

438total visits,5visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.