De Geuzen & Joffers sta jij erbij?

Ik kreeg deze leuke oude foto toegestuurd, met de vraag om deze te plaatsen. Maar aangezien ik hier pas 35 jaar woon had ik dus geen idee waar dat over ging. Maar aan wie kun je dat beter vragen dan aan Klazien Hoekman.

Het waren dus twee clubs die op zaterdagavond apart van elkaar bij elkaar kwamen, en allerlei leuke activiteiten deden. Deze foto is vermoedelijk gemaakt aan het einde van een kamp van de Geuzen / Joffers of op een soos of stuifesin.

“Een prachtige tijd” zegt Klazien “en er staan veel bekenden op”!

Total Page Visits: 587 - Today Page Visits: 1

7 Thoughts on “De Geuzen & Joffers sta jij erbij?

 1. Wie gingen er allemaal mee met dit kamp?
  Rita Bakker, Alie van de Berg, Bernande van de Berg, Gera Buitink, Gerlanda van Dalfsen, Renate van de Kamp, Gerrie Visscher, Hidde Altena, Egbert Beens, Bert Beens, Klaas Beens, Martin Beens, Harrie van de Berg, Henk Bonthuis, Cor van Dalfsen, Robbie Fiat, Anton Grootendorst, Thea van der Haar, Dick Hoekman, Arjen van de Kamp, Egbert van de Linde, Martin Mulder, Wim Rietman, Bennie Timmerman, Jan Timmerman, Theo Visscher en Dick Zegers.

 2. Dit was het 1e Jozenkamp in 1977 met als leiding: Jo van de Vosse, Wim Riezebos, Mien Mulder, Wim Lubbert, Ton Hulzebos, Jacolien Pleysier, Klasien Hoekman, Harrie Rietman en ikzelf Willy Schalkwijk

 3. Dit was een geuzenkamp
  Waar wij elke avond zongen wil wil wel wat Harry wil,
  Bijzonder gezellige tijd
  Er staan zeker veel bekenden op,zoals Jan Timmerman
  Wij moesten samen het toilet schoonmaken dat deden wij zo grondig dat het schuim tot aan het plafond kwam
  Waardoor wij spik & span werden genoemd,😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.