Muzikale ode aan bewoners en verpleging van de meente

Als ik mijn foto rondje fiets dan zie ik van alles , maar vandaag hoorde ik van alles, ergens buiten kwam mooie muziek vandaan.

Dat bleek bij de Meente te zijn en het was een gave muzikale actie van 2 dames, Irenka van Dalfsen (16) en haar zus Jirsca van Dalfsen (13) stonden voor de meente te spelen voor de bewoners. Irenka op de saxofoon en Jirsca op bugel.

Er werden 3 nummers gespeeld op 4 plekken rondom de Meente. Het lied “Ik zal er zijn” door Jirsca op bugel en het lied “You raise me up” door Irenka op saxofoon. En samen speelden ze nog het lied “All of me”…..

Er was veel wind dus de bladmuziek wilde soms niet meewerken ondanks de magneetjes.. maar wasknijpers van een aardige bewoonster brachten uitkomst !

Op veel plekken gingen de ramen even een stukje open of stonden mensen met de jas aan op het balkon te luisteren.. Veel applaus was er voor de leuke en lieve actie van deze dames en het was een welkome afwisseling voor deze bewoners en verpleging die voorlopig nog wel “binnen” moeten zitten.

791total visits,1visits today

3 Thoughts on “Muzikale ode aan bewoners en verpleging van de meente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.