Kleur & Fleur rondom de Meente

Vanmiddag hebben kinderen van de familie’s van de Pligt – Hogendijk – Meywaard en Bakker spontaan helemaal rondom de Meente allemaal tekeningen gemaakt met stoepkrijt. Het was bijna niet meer te koop maar toch had gelukkig Top1Toys nog wat voor deze ondernemende kids in de zaak gekregen .

Eerst werd met tape het model gemaakt en daarna ingekleurd ze deden met met grote handigheid en gebruikte sprekende kleuren. Veel harten zijn getekend echte kunstwerken. Natuurlijk met veel teksten erbij zoals “we houden van u ” “we denken aan u” “hou vol” en zo ging dat maar door. De bewoners riepen hun bewondering en dank overal vandaan en dat vonden de kinderen maar wat leuk.

Ondertussen werden er boodschappen afgegeven op een randje van een balkon , of een verjaardagscadeautje voor een kleinkind in een tas naar beneden gedaan.. mama pakte het eruit en de tas ging weer omhoog.. klaar voor de volgende boodschappen. Gezellig thee gedronken bij moeders al was het dan aan de andere kant van de muur en de stoelen een stuk uit elkaar.. maar het kon gelukkig omdat het beneden was.

Zo was iedereen ondanks deze rare situatie vanmiddag eigenlijk goed te spreken en dat voelt goed voor iedereen.

712total visits,1visits today

One thought on “Kleur & Fleur rondom de Meente

  1. Wat een geweldige creatievelingen zijn hier in en rondom de Meente aan het werk geweest! Een vreugde om naar te kijken! Ondanks ziekte en zorgen was dit echt geweldig! Allemaal heel heel hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.